Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz dodopek #14333 üzenetére

    Akkor kicsit borsos az ára, mert most 8-10ezerért akarták adni. Esetleg akkor jön jól ha olyan helyen vagyunk hogy javíttatni nem tudunk.
    Bagoly 10.000-ért adta a helyet, de megérte mert közben megnéztem egy rejtekhelyet és még pluszba találtam egy Seva-t is. Ráadásul visszafelé a vadkanok agyaltak 5 alfást, na egy kicsit besegítettem és megnyertem a cuccaikat. :D
    Azért van egy ötletem, hogy Bagolynak a következőért ne adjak 20-at. A "finom"-nak a helye ha jól emlékszem 30. Ha esetleg nem jönne össze akkor majd megkérlek hogy áruld el, mert nem igen dúskálok a lóvéban.
    Ami kicsit bosszant hogy semmi értelmes cuccot nem lehet kapni a kereskedőknél. Még normális lőszert sem. Pedig csak azért takarítottam ki az erdőgazdaságot mert ott is van egy kereskedő. :)
    A sniperre azért van szükségem, mert nincs eddig egyik karabélyhoz sem normális távcső. Az LR-300ML ami majdnem jó, de a G36-nak nagyon gyenge a távcsöve, nem is távcső csak egy irányzék. Nem tudom még milyen karabélyok kerülnek elő a játék folyamán.
    Egy jó kis karabély amire mindent fellehet szerelni, jó távcső, hangtompító, gránátvető, az bizony nagyszerű dolog.
    A SoC-ban a G-37-es volt a mindenem, nem kellett Vintorez. :N

    Főhadiszállás választásnál Zatonra vagy Jupiterre gondoltam csak nem tudom, hogy a játék folyamán melyik lesz a központibb helyen.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák