Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Riot Gin #31327 üzenetére

    Nos, mivel te vagy a keszitoje ennek a kis mini pancelmodnak, te olyan ertekeket adsz meg, amilyeneket akarsz, teljesen toled fugg.
    Elmondom, hogy en hogyan allitgatnam be az ertekeket.
    A Szkat9M egy PSZ12 pancelmellenybol, es Sphere 12 sisakbol all.
    A Szkat 10 meg PSZ12 mod 3 es Sphere 12 mark 2 sisakbol.Tehat lathato, hogy a pancelmelleny mar a 3ik fejlesztesnel jar az alaphoz kepest, a sisak pedig a 2 fokozaton.
    A kulonbseg tehat 10% a mellenynel, es 5% a sisaknal, ennyivel kell erositsd a Szkat9M-et a Szkat10 javara,vagyis ennyivel erositenem en,ha en allitgatnam a pancelt.

    3 valtoztatast csinalnek :

    1.A pihentseg allando megvaltoztatasa - tehat hogy tobbet tudjunk futni, ne faradjunk olyan hamar, mert a leiras szerint sokkal konnyebb lett az uj anyagoknak koszonhetoen, pl a Szkat9M 15 kilo, akkor ez legyen csak 13 vagy 12, amennyit akarsz.
    2.A testpancel minden ertekenek novelese 10%-al a 9M-hez kepest.Anomaliavedelem, sugarvedelem,pancel stb.
    3.A sisak tulajdonsagainak novelese 5%-al a 9M-hez kepest, esetleg egy kis plusz pancel neki, mert a leiras szerint megerositettek. *Betoldas : tehat a Sphere 12 sisakot kell alapul vedd, az az a katonai sisak, amelyik nem a taktikai sisak,jol elmagyaraztam mi ? naszoval annak az ertekeit buherald +5%-ra, es tarsai.

    Nos en ezeket a valtoztatasokat eszkozolnem, a cipelheto sulyt is neked kell beallitanod.
    En a modunkban ezt ugy csinaltam (ujra), hogy van az elso pancel, masodik pancel +5 kilo, 3ik pancel +10 kilo, 10-ik pancel +50 kilo stb, tehat az utolso legfejlettebb pancellal mar 50 kiloval tobbet tudunk cipelni a legelso legkezdetlegesebb pancelhoz kepest, persze az elso sima cucc, az utolso meg katonai szervoruha.
    Ez nem kifejezetten igy van,nem 5 kilonkent, de hasonlo elven, csak azert irtam a peldat, hogy egyszerubben megertsd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák