Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    *** OL mod ***

    visszatértem Barba, miután eljutottam a főellenségig.

    tapasztalatok (Spoileres):
    - Red Forestben több psi kutya van. vagy több controller. egyik ott, ahol a rakétavetős Monolith soldier álldogál. ez egy picit húzósabbá teszi a dolgot (eléggé nagy monolith csoportosulás, jól bevédve, sniperrel támogatva). viszont a Reckless groups stashnél be lehet jutni a brain scorcherhez (asszem az x18), tehát nem kell mindenkit kilőni. csak visszafelé:/
    - Pripaty eddig is erőd volt (bár miután eljutottál a parkolóig, ha a térképen balra kerültél relatíve egyszerűbbé vált a dolog, arra csak 1-2 sniper van meg pár military stalker), jelenleg rémálom. zombik, 2(!) controller csapatban, tetejében kaptam egy breakoutot pripaty közepén => összes neutral stalkert kilőtték mellőlem még a főutcán. Exoscelton kötelező(!!), esetleg egy Ecologist 99M erősen ajánlott (főleg, ha a főellenfélnek neki akarsz menni). Dragunov/Gauss+(Vintar)+ Tunder (+ M203) kötelező! a Tunder/Vintar páncéltörő lőszere nagyon könnyű a többihez képest, érdemes ebből betankolni indulás előtt (olyan 1000-1500 lőszered legyen páncéltörő/sniperből). ne feledd, hogy kivételesen vissza is kell jönni, és CNPP3/CNPP4en sima lőszerrel mászkálnak a Monolith hívek. érdemes éjszaka nekimenni a pályának. a stadionban lesz pár boar, 3 rakétás Monolith, talán 1-2 sniper meg a kezelába összenőtt óriás (vagymi:)). meg a stadion közepén rakatnyi anomália, 2 night starral, meg kötegnyi jellyfisshel/stone flowerrel. mielőtt továbbmész, érdemes aludni az estig a hotelszobában. érdemes betankolni min 3 urchint vagy crystalt, 1 moonlightot, 2-3 mamas beadset (amennyid van), 1 soult, odavezető útra esetleg kobolokot/goldfiht, egy -12000bleedest, maradék helyekre meg night start (3-4re elég egy urchin, egy -bleed, egy soul, 2 mamas és 3 night star)
    - CNPPből vissza lehet menni (mindegyik pályáról)
    - CNPP1en (tehát déli udvar) nincs kitörés, más nem változott. elvileg van egy másik kijárat is, gyakorlatilag én ezt nem találtam meg. érdemes megkeresni, a 3 helikopter az apcvel 35% körülre redukálta le egy 90+%os Exom, mire kiértem. ha jó ötemben csinálod, éjszaka lesz, mire visszaérsz. helikopter ellen a Gauss nem ér semmit 10-15 lövés után nézve.
    - CNPP2őn (itten van a Monolith is) számíts három dwarfra, 1-2 Bloodsuckerre és egy Controllerre. egyébként is egy nehéz pálya, így meg horrorisztikus. a szörnyek a lépcsőház után lesznek. a vokált cserélték, gyí kamunnye helyett angolul beszélnek a robbanás előtti pillanatokról. nothing ever goes wrong, nothing can be wrong...:)
    - CNPP3 (útban az igazi vége felé): semmi változás.
    - CNPP4 (északi udvar, "nem segítek nektek" vég): utolsó teleportig semmi változás, leszámítva hogy a pálya szinte egészéről leszedték a radioaktivitást. itt ending helyett leteleportál a kémény mellé, ott császkál a helyi boss. na ide fog kelleni az Ecologist. meg nagyon sok rakéta (5 rakéta 40-60gránáttal kevés volt, így számolj). lesz pár mutálódott civil (az amorf), de egyéb szörnyet nem láttam. boss kellemetlen lesz.
    - gausst nagoyn jó áron veszi meg a Bari trader. ha elbírod, és kell pénz, hozz vissza párat eladni
    - 4 military és 4 exo van pripaty+cnppben (+az 5. Fang exoja). ha pénz kell, érdemes visszahozni belőlük.

    és egy kérdés: a minigun hol van?:)

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák