Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxximus

    őstag

    válasz Skynet258 #8473 üzenetére

    Na akkor itt az én tapasztalataim a 3.0-ról:
    -Softkey beállítás hiánya.
    -Today-on nincsennek tab-ok (ezt szerettem a 2.0-ál, lehet így akarnak kényszeríteni, hogy felejtsem el a today-t)
    -Nem tudom minek köszönhatem a pocket plusznak vagy más az SPB 3.0-nak, de 24 órát még nem bírt az akksim és most is még 40%on van.(Gyári Voda Rom-nál ez nagy szó)
    -Sajnos legalább még 1,5-2 mb-ot elvett a a memoriámból a 2.0-áshoz képest. Most clear temp-ezés és a levelek lepucolása után 8,76 mb vészesen kevés memoriám van. (Pedig nem sok progim van fent: Sorosi angolszótár,SPB 3.0, Skype 2.5,Vito voice2GO,SPB Pocket plusz,Nitrogen player,Core player,Google map,JLG Smart protection,NO DATA,YouTube player,Vito audio Notes,Sticker Flash SMS,Inesoft Phone 4,54 FINAL,SPB Backuup,SPB Wierless,G-Alarm...szerintem ez nem sok).
    -Amikor a menube lépek azért az ikonokat nem rögtön rakja fel hanem ahogy görgetem le úgy tölti be a skineket.
    -Egyébként tényleg gyorsabb összeségében mint a 2.0
    -A telefonnál a history-ba úgy vettem észre nem rakta ki mindenkinek a fényképét akinek van.Ezt még nem értem miért nem.
    -A lifestyle- layout ban (widgetes SPB today) még szokni kell a dolgokat, mert nem használtam widget-et, de nálam az is nagy szó hogy próbálgatom, mert a samis-t nagyon nem csíptem.A vége az lett, hogy annyira tetszik , hogy most alapfelállásban ez maradt a today helyett.
    Most a today tabokat kiváltottam a lifestyle layouttal. Baromi klasszul személyre szabható.
    Menüt nem lehet szerkeszteni, ez baj és a jobb alsó menüm mintha beragadt volna, mert tök üres...
    Nincs call id,így maradok az inesoft-nál, viszont jól személyreszbható a phone része is a lifestyle layot-ban is.
    Azt nem tudom, hogy lehet látni az BT és WIFI állapotát, hogy be van e kapcsolva (azonkívül a gprs ki-be kapcsolását sem találom), mert a felskinezett 2-esnél felül volt 3 különböző színű vonal ami jópofán mutatta milyen rádió aktív.Ebben 3-asban erre nem jöttem még rá....lehet a turbózott skintől fogom itt is megkapni?
    Egy bug előjött már nekem ha a hívásindító telefon gombot megnyomom akkor nem mindig kapcsol be az inesoft dialer.A 2-esnél kivétel nélkül be jött.
    Összeségében(vagy én vagyok béna) hiányolom a jó öreg SPB "profi" beállítások menüt (Pl hogy tudom beállítani melyik mappába mi legyen, stb) ebbe csak ilyen butított van ami nekem nem tetszik.
    Összeségében nem fogom leszedni, ha jönne jó skin mint a 2-esnek 100% lesz!
    Kíváncsian várom mások észrevételét.

    Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák