Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Sas madár #2682 üzenetére

    "De érthetetlen ha tuneres akkor miért nincs benne PIP..."
    Mintha a múltkor olvastam volna, hogy egyre jobban kihagyják ezt a PiP dolgot a készülékekből, mert felmérések szerint az emberek nagyon kis része használja ki. Ami számomra érthetetlen kicsit. Hiszen elég sok manapság a TV csatornák száma is, illetve egyre többen kötnek az LCD-re /akár TV akár monitor elsődlegesen/ 2-3 vagy ennél is több eszközt. És azért szerintem jó dolog a PiP, nálam nagyon sokszor megy, és nem maradok le egy sorozat elejéről.
    Amúgy a T220HD-ben tényleg úgy tűnik, hogy nincs PiP, mert a német Samsung sem említi, én onnan szoktam nézni az infókat, mert a T8Z mp3-omra a magyar oldal egyik helyen azt írta, hogy 26k színű kijelzője van, a másik helyen 65k színt írt, a harmadik helyen pedig 85k színnek írta. Sajna egyik sem igaz, de a németek legalább jól írták, mert 262k színű amúgy.Mellesleg egy hűtőről sem tudják eldönteni sokszor hogy milyen széles, egyik helyen 55cm-t ír, utána már 60cm-t ír a magyar.
    Amúgy a használati útmutató szerint nincs benne PiP

    Ja, a 225MW-ben ugyan van PiP, de gondolom olvastad már, talán írtam ide valamikor, hogy csak korlátozásokkal él. A főképernyő kizárólag D-Sub vagy DVI lehet és csak ekkor lehet bekapcsolni a PiP-et, ami kizárólag a TV tuner képe, a kompozit csatlakozó vagy az S-Video képe lehet.

    DVI csatlakozót pedig nem adnak hozzá, csak Dsub-ot, azt külön vettem hozzá 5000Ft-ért az akkori 92000-res ára mellé. Bandridge CL14202X DVI-D Dual Link

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák