Új hozzászólás Aktív témák

  • -Lion-

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb. 3 hete itt érdeklődtem a 2232BW monitorról kapcsolatban, amit aztán az eDigitálnál meg is rendeltem. Na és most jön az érdekes rész :) Az állították, hogy átfutási ideje előreláthatólag egy - másfél hét és ha kézbesíthető akkor emailban illetve sms-ben tájékoztatnak. 48 óra elteltével megint jön a mail, hogy le lett adva a rendelés, utána másfél hétig semmi visszajelzés. Küldök egy mailt amire nem kapok választ és akkor úgy döntöttem, hogy személyesen megyek be egyik boltjukba. Az illetékes személy csodálkozva nézz, mert ezt a monitort (2232BW) már nem gyártják, kifutott példány. Ez van, de annyit tehettek volna, hogy vissza jeleznek, hogy ne várjam...
    Mind ezt azért írtam le, ha valaki ilyet rendelne, tudja mihez tartsa magát.
    Ha jól emlékszem mindfreak tájékoztatott is, hogy kifutott példány, de mikor az eDigitál vállalta a rendelést, akkor ki gondolta volna...Mindig tanul az ember!

    Végül a 2253BW mellett döntöttem, amit már kinéztem mikor láttam, hogy 2232-ből lehet nem lesz semmi. Mivel péntek délután voltam a boltba kárpótolt a várakozás mert a 72 órás pixel garanciát hétfőtől számolják. (72 órás pixel garancia munkanapokra érvényes) Tehát, nyertem +2 napot, hogy ha pixeles akkor csere.
    Kopp-kopp 5 napja használom és semmi baja, napi 1-2x lefuttatom a progit és nem találok hibásodást, pedig ez is Made is ROMÁNIA. A bevilágításról annyit, hogy alul és felül van egy minimális, de csak, ha jobban megfigyeli az ember.
    Zúgás-bugás nincs egyáltalán. Panelja CMO. Üzembe helyezés után semmit nem kellett állítanom, még a progiát sem tettem fel, gyönyörű képe van!

    Sorry, kicsit hosszúra sikerült, csak leírtam észrevételem/tapasztalatom :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák