Új hozzászólás Aktív témák

  • Osiris

    őstag

    válasz Grande Ale #3750 üzenetére

    Van egy kijelző beállítási lehetőség a catalyst-ben, ott van ilyen, hogy HDTV, de csak néhány felbontás van felsorolva és melette egy legördülő meü amiben csak 60Hz-et lehet választani. A laptop saját kijelzője esetén lehet választani 50hz-et is.. Nekem viszont a HDTV-n kellene 1920x1080@24Hz, hogy tökéletes legyen a dolog, ráadásul ha videójelet 24hz-re állítom a TV is egyből üzemmódot vált és a sokkal szebbek lesznek rajta a filmek, a 60hz-es jelhez PC üzemmódba kapcsol és a filmek itt nem olyan szépek, sokkal szürkébb a látvány + szaggat a fent leírtak miatt. :(((
    Ha nem tudom a sony driverével összehozni a 24hz-et, akkor lehet, hogy megpróbálom felerőszakolni az amd oldalán található drivert. Szerintetek mennyire kell komolyan venni, hogy azok nem jók a sony laptophoz? Próbálta már valaki? A sony supportos driver amúgy is elég régi már az új amd-shez képest.

    Szerk.: Ha az eszközkezelőben a displaydriver beállításainál nézem az üzemmódokat, ott is csak a 60hz-et mutatja minden felbontáshoz. A hardver pedig biztos képes lenne ennél többféle frekvencián is működni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák