Új hozzászólás Aktív témák

  • S0m30n3

    aktív tag

    doc : jó tudni, így több esély van rá, hogy bepróbálom, köszönöm a leírást.

    mondomén : American Horror Story-t és Sons of Anarchy-t én is néztem, nagyon jók, ajánlom őket, hogy a lista elejére kerüljenek! American Horror Story-nál volt egy olyan érzés, hogy "úristen, ez most mi volt", de tökre beszippantott, ilyen sorozatot még nem láttam. És nem tudom tudod-e, de a sztori végülis le van zárva, a következő évad már teljesen más sztori lesz, igaz pár színész megmarad, de más szerepeket fognak kapni.

    Sons of Anarhy-nál meg készülj fel, hogy az első évad első fele eléggé semmilyen, én háromszor abbahagytam és újrakezdtem, de utána beindul az egész. Az első pár résznél a csatorna még nagyon beleszólt a sorozat készítésébe, de utána több szabadságot adtak a készítőnek, azért lett jobb. Igaz, hogy még a második évadot is abbahagytam asszem valahol, de a harmadik és negyedik nagyon tetszett. Kivéve a negyedik végkifejlete.

    A The Killing-et meg én is pár napja kezdtem el, első évad felénél tartok, de már most kijelenthetem, hogy ezerszer jobb, mint egy NCIS, The Mentalist, vagy Castle. Mindig is az összefüggő, hosszan tartó nyomozásokat szerettem, itt meg is kapom, asszem 26 rész egy ügy. :D

Új hozzászólás Aktív témák