Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    TD S2 ledarálva... hát messze alúlmúlta a várakozásaimat, meg az első évadot.

    Ami tetszett: a Semyon házaspár(nem csak Vince Vaughn, még a feleségét játszó Kelly Reilly is zseniális volt - az évad vége felé, már kicsit jobban is tetszett a karaktere), aztán Rachel McAdams/Colin Farrel sem volt rossz, meg Semyon kocsmájában a gitáros csaj, ami bejöt(szép hangja van, jó dalokat játszott).

    Ami nem tetszett: minden más... Összevissza sztori, amiben csak ide-oda kapkodtak a helyszínek/történetszálak/szereplők között. A megoldása is csak olyan összecsapottnak tűnt. Mintha a 6-7. rész környékén jöttek volna rá az írók, hogy mindjárt vége az évadnak, és gyorsan beleírták, hogy egycsapásra rájön mindenki mindenre. Egyáltalán nem volt olyan felépített, mint az első évadban. A motoros rendőr szerepe szerintem tök felesleges volt, sok mindent nem tett hozzá a sztorihoz, inkább csak az időt húzta a magánéleti problémáival. Maga a történetvezetés is nekem sokkalta lassabb volt, mint az első évadban, cseppet sem éreztem pörgősebbnek.

    Ezek után elég kétkedve fogom várni a 3. évadot, ha lesz egyáltalán. Hiába a nagy mozis nevek, ha maga a történet egy majdnem értelmetlen katyvasz.

    Viszont annyit olvastam a Mr. Robot-ról, hogy asszem az lesz a következő, amit ledarálok, meg a Fargo, mert az eddig még kimaradt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák