Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    The Magicians S01EP09

    Előző három esemény dús sötét rész után úgy látszott lesz egy unalmas kitöltő rész, de ...
    Az unalmas ZS kategóriás gyerekbarát szellemházas sztori végére kiderült Quentin kedven könyvének írójáról, hogy egy beteg állat. Julia meg végre talált egy méltó mestert, aki kedves, normális, sokat tud, szóval egy jó kis habos babos tündérkeresztanyás kis mesébe pottyant. Aztán meg meg kellett ölnie. Szóval érdekes kis sokk volt az epizód vége.
    Remélem a következő azért érdekfeszítőbb epizód lesz. Az a betegsége meg több epizódnak megvan, hogy olyan mint ha 60 percesre forgatták volna és utólag pánikszerűen és random vágtak volna belőlük negyedórát, amit már sokan leírtak előttem is. Egy két nap és kiderül.

    Amúgy a legjobb dolog ami a sorozatokkal a Divx kitalálása óta történhetett az az x265/h.265 kódek.
    Nem értem miért tilos a magyar virágboltokban, mindenhol máshol ez megy. Azért ha gáz valakinél a net, nem mindegy, hogy 160MB egy 720p epizód vagy 800MB. És akkor az SD felbontás el is veszíti értelmét. Az összes valamire való sorozat kint van ebben a jó kis formában. Tény, hogy combosabb gép vagy HW lejátszással bíró VGA kell hozzá. Viszont 10K környéki androidos kínai médialejátszó elviszi akár 4K/60Hz-en is ezeket.

    [ Szerkesztve ]

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák