Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Ragnar95 #29190 üzenetére

    Blacklist S3 finálé.... Liz-t jól megmagyarázták az igaz, de ez a Kirk vonal nekem nagyon nem tetszik.... az egész sorozatnak az volt a lényege, hogy Red "apáskodott" felette (Liz) mindig, ezért is csak vele beszélt az FBI-tól, stb stb... most lényegében az elmúlt 2.5 évadban lévő Red-Liz kapcsolatot kidobták a kukába, mert jelen állás szerint Rednek 0 köze van Lizhez, pedig "direkt" azt sejtették a nézővel, hogy ő az "apja"... de így sok mindennek nincs értelme visszanézve.. :U Szépen lezárhatták volna Liz halálával, Tomnak ott van Agnes, Red még el is köszönt Harold-tól, a Kirk szálat is elvarrhatták volna, de nem, muszáj volt valamit csavarni, hogy folytatni lehessen.....bár Liz+Tom továbbra se akar gondolom visszaszállni a buliba, tehát hogy hogyan lesz ebből egy teljes (23 részes) évadnyi sztori az számomra nagy rejtély! :F

    (#29191) fateless: lényegében kb. mindenkit be kéne csukni, mert mindenki tömeggyilkos / sorozatgyilkos már :D még a doktor anyu is (a "blood must have blood" elv érvényesül a 12 másik törzsre is miután bevették 13.nak az Arkadia-t, nemcsak "skypeople"-n belül (O vs. Pike), így pl. Belamy 300fős védőgyűrű lemészárlása is ide tartozik már, de Clarke is átsegített már jó párat a túlvilágra... )
    ALLIE nem hazudott, mert nem azt mondta, hogy "rögtön" meghal mindenki, hanem "hamarosan" (~6 hónap számításai szerint). Az MW emberek pedig csak magukkal voltak elfoglalva, úgy képzeld el, mint a Fallout videójátékot, van egy nagy bunker amiben elvannak és kész... néha kimentek méricskélni hogy mizu, de globálisan tuti nem tudták mérni ezt. Mondjuk, hogy ALLIE hogyan tudta globálisan felmérni ezt, mikor a világon nem volt mindenki bechipezve,stb.. na mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák