Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Chuck
    Miután itt azt a tanácsot kaptam, hogy megéri folytatni a Chuckot, újrakezdtem az első évadtól, mostanra sikerült a végére érnem.
    Pozitívan csalódtam mindenképp, mert egy átlagos vígjáték sorozatra számítottam akció elemekkel, ehhez képest elég gyorsan sikerült a készítőknek egy élvezetes, fordulatos és folyamatos főszálat behozniuk, amivel túlnőtt a sorozat az átlag krimi-vígjátékokon. Lehet hogy csak azért éreztem így, mert darálva néztem, de ahhoz képest, mennyire titokzatosnak indult az egész, ritkán sikerült elérni a késleltetésekkel az idegesítővé válás határát, remekül kezelték szerintem azt, hogy mikor mennyi információt kell csöpögtetni a nézőknek.
    A 4. évad közepéig folyamatosan emelkedett a színvonal, viszont amikor behozták a Vivien Volkoff szálat, onnantól sajnos egyre kevésbé volt logikus a sztori és egyre inkább arra ment ki a játék, hogy minél drámaibb legyen a sorozat, ami már jóval kevésbé illett bele a profiljába.
    Először amikor megláttam, hogy csak 13 részes lesz az 5. évad, sajnáltam, de így utólag azt mondom, kár volt egyáltalán belekezdeni ebbe az évadba, mert szerintem túl erőltetett volt az egész, nem nagyon tudtak már mit kitalálni, be kellett hozni az újabb háttérhatalmat, illetve Morgan lesz az Intersect, majd a végén Sarah, majd Chuck újra....
    Az is teljesen hiteltelen volt, hogy Shaw a börtönből ilyen szintű összeesküvést tudott összehozni.

    A befejezés miatt is kettős érzések fognak el, egyrészt ideje volt lezárni és minden szálat elvarrtak, de szerintem kár volt ennyire drámaira venni az egészet, jobban illett volna a sorozathoz egy egyértelmű happy ending.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák