Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz kentucky #32449 üzenetére

    Aranyélet S02E05

    Nekem pont a rész előtt volt ilyen érzésem, és meglepődtem hogy mikor vége lett észre sem vettem hogy szalad az idő. Egyszer sem kellett kínosan másfele néznem (talán csak a Mirás jeleneteknél, mert őt továbbra sem tudom elfogadni).

    Szerintem most kellene majd átforduljon abba a gengszter filmbe amit már az első rész óta várok. De azt sajnos el kell ismerjem, hogy a nagy rajongás, már csak a hihetetlen profi intróra terjed ki, viszont még nincs semmi veszve.

    Nagyon zavart, hogy az egész család egy simlis banda, de a szerencsétlen Mira nem képes szerezni valakit aki 20-30 rugóért kiássa neki azt a sírt, aztán mikor felajánlják neki akkor sem tud pénzt keresni hozzá, pedig egy lux villában lakik, persze tudom őt ott a pokol legmélyebb bugyraiba kellett taszítani, hogy majd későb felemelhessék, de annyira kis naív és egyszerűnek van beállítva, hogy semmiképp nem tudom beleképzelni a családjába.
    A másik apró de annál irritálóbb cucc, hogy a fél lábú csóka, uralja kb az egész alvilágot, birtoka van meg minden, és nem tudott intézni magának egy olyan műlábat ami nem az 1900 évekből maradt fenn. 1x már láttam ezt a színészt és tuti 2 lába volt, szóval ahogy megoldották a műláb felvevős jelenetet az egész jó volt.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák