Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Planet Earth II 6. rész

    Városok. Az utolsó rész, ezzel vége ennek a csodálatos minisorozatnak. Az utolsó rész sem okozott csalódást, érdekes volt ennyire közelről látni az indiai piacokon lopkodó majmokat; a városba betelepült mosómedvéket; a sólymokat, melyek a felhőkarcolók tetejéről alászállva indulnak vadászni; a csodálatos madárrajokat, akik szinte egy hatalmas madárformát mintáznak az égben táncolva; az éjszaka sötétjében vadászatra induló leopárdokat; a városok éjszakai kivilágítása által megtévesztett apró teknősöket; vagy éppen a városba betolakodó hiénákat, akiket kézből etet egy bátor afrikai férfi. :R

    Ez a sorozat (is) megmutatja, az emberiség mennyire eltávolodott és távolodik el egyre jobban a természettől, és hogy mennyire fontos lenne, hogy a természetre jobban odafigyeljünk, mielőtt még túl késő lenne.







    "Looking down on this great metropolis, the ingenuity with which we continue to reshape the surface of our planet is very striking. But it's also sobering.
    It reminds me of just how easy it is for us to lose our connection with the natural world. Yet it's on this connection that the future of both humanity and the natural world will depend.
    It's surely our responsibility to do everything within our power to create a planet that provides a home not just for us, but for all life on Earth."

    :R

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák