Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Kellett már egy kis lazulás az utóbbi húzós hetek/hónapok után, meg hát elég nagy lemaradásunk van filmek, sorozatok terén is, úgyhogy tegnap "Pilot-napot" tartottunk a feleségemmel. :) Írom a tapasztalatokat.

    Ozark - Azt mondom, nagyon korrekt volt. Biztosan folytatni fogjuk, de azért remegve nem várom a második részt. A hangulat, a fényképezés, a zenék, a színészek nagyon ott vannak, de ezt már lassan nem is kell kiemelni. Meglátjuk, milyen lesz a többi rész. Az elsőből kiindulva szerintem nem fogunk csalódni.

    Utopia - Az egyik legérdekesebb sorozat, amibe valaha belekóstoltam. Más, minden szempontból, és ez nagyon tetszik. A karakterek kitűnőek, a történet is érdekes, de a totál fura hangulat, a brutál jól megkomponált képek, és azok a zörejekből összerakott, állati jó zenék is nagyon sokat hozzátesznek az élvezethez. Biztosan folytatni fogjuk.

    Fargo - Tudom, durva, hogy eddig még nem volt meg, de sajnos elég kevés a szabadidőnk, és eddig mindig másra esett a választás. Meg hát úgy annyira a filmtől sem voltunk elájulva, talán ezért is tolódott egy kicsit a sorozat. De azt kell mondjam, ez a pilot is nagyon jó volt. Azon filóztam közben, hogy nem is igazán tudom, hogy miért, de működik a dolog. Érdekes, jó a hangulat, a fényképezés, zene dettó, és hát a színészek valami brutál jól nyomják. Már csak azért is megérné folytatni, hogy lássam őket játszani, de amúgy is érdekel, úgyhogy ezzel is megyünk tovább, ha lesz rá idő.

    The Leftovers - Na, ebből megnéztük a második részt is, mondván, hátha abban már jutunk valamire, de sajnos nem sikerült. Mérges is lettem rá nagyon. Lesz ebből az idegesítő, beteg dögunalomból valami, vagy kaszáljuk inkább? A történetre, a válaszokra persze, hogy kíváncsi vagyok, de őszintén szólva, nem szeretnék több tíz órát a semmire elcseszni, pedig félek tőle, hogy itt csak a kérdés lesz több, meg a parasztvakítás, meg az időhúzás. Az első két rész érdemi történéseit a bruttó két óra helyett fél órában simán meg lehetett volna oldani. Rühellem, amikor a teljesen felesleges, és sok esetben beteg dolgokkal húzzák az időt egy filmben, vagy sorozatban, és hát itt most pont ezt éreztem.

    Trapped/Ófærð - Ez volt talán a legjobb. Az iszonyatosan erős atmoszféra egyből berántott. Pár perc után már tényleg úgy érzi az ember, hogy csapdában van, hát még később. Brutál jó hangulat, izgalmas történet, szép fényképezés, kitűnő zene, remek színészek (Ki gondolta volna, hogy van ennyi Izlandon?). Abszolút megállja a helyét krimi, thiller, és drámai vonalon is. Ebből bepusziltunk ötöt egymás után, és már alig várjuk, hogy legyen idő a másik öt részre is. Akinek még nem volt meg, annak erősen ajánlom, és egyben nagyon sajnálom, hogy nem kap, kapott nagyobb publicitást ez a kiváló sorozat.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák