Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Mr Robi S03

    Összességében egy jó évad volt, az elsőt nem tudja megelőzni szerintem, de csak egy haszálnyira van mögötte. A lezárás akciódús volt, mellette ment a lelkizés is, de kellett nagyon (Angela, Elliot és Mr. Robot kellett nagyon (bár az utóbbiból kevesebbet is elbírtam volna).

    Viiiiszont: A lezárást valahogy nagyon szarnak érzem. Oké, elküldte az RSA kulcsot az E-corpnak és valószínű, hogy ezek után az adatok visszaállításra kerülnek, pénzügyi rendszer pedig stabilizálódik (bár ez sem lesz a régi szvsz). De az, hogy kijelentette, hogy mostantól a világ irányító 1% után fog menni és minden egyes embert "eltakarít" az valahogy nagyon béna húzás volt. Ezzel kb megnyitották a sorozatot arra, hogy n+1 évad legyen belőle, amiért biztos nem nézném tovább. A tökéletes lezárás az lett volna szerintem, ha még bemutatták volna hogy x hónappal/évvel később mi lett, és Elliot visszavonul a hackerkedéstől. Akkor megmaradt volna az üzenete az évadnak, hogy a felső 1% kell a világ működéséhez és ha valami nem tetszik nem tehetsz semmit, mert ezek az emberek eszméletlenül befolyásosak. Ezt az FBI-os rész is mutatja (mukit megölték, de mindig kerül a helyükre valaki, mert bármit megtehetnek a Dark Armysok) + a white rose - price ellen való hisztizése, ezek az emberek bármit megtesznek, hogy elérjék céljukat, bármennyire is kicsinyes hülyeség az (kétszer kellett kérnie). Ennek egyetlen megoldása egy utópia lenne, de ezért utópia, mindig lesz ilyen felső 1%, hisz emberek vagyunk. Pénz nélkül nem vagy senki. Így viszont úgy érzem, tucatsorozat lesz belőle és a sztori véget nem érő lesz (örülnék, ha nem lenne igazam).

    Ami viszont tetszett a lezárásban: Mr Robotot elfogadja Elliot mint társ (mivel ő önmaga :DDD ), kiderült,
    hogy Price Angela apja, Angela végre nincs teljesen bekattanva. Kb ennyi. Oké, hogy vissza fog állni az élet a rendes kerékvágásba a pénzügyi adatok visszanyerésével, de ez is egy jelentéktelen dolognak tűnik nekem mivel az egész csak arra ment ki hogy Whiterose tönkretegye Price-t. +1 szerk: Irving a kedvenc karakterem a sorozatban. :C

    Évad: 8/10 (lezárást nem veszem figyelembe, mert akkor az egész eddigi cselekmény üzenete kb 0)
    Évadzáró: az utolsó pár percig 15/10, egész együtt meg 2/10.

    Ja +1: stáblista után lesz egy jelenet, nem kell ragequitelni ahogy megjelenik Sam Esmail neve, de valahogy egyáltalán nem értettem, ha valaki tudja, hogy mi folyik ott az elmagyarázhatná :DDD (hogy ki az a férfi).

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák