Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Az évnek mindig eljön egy bizonyos időszaka, amikor kijön az új Black Mirror évad...és akkor nincs mit tenni: darálni kell :D

    Black Mirror Season 4

    Nagyon vártam, nagyon daráltam :D nem kérdés. BM minőség megvan? Többnyire igen, szerencsére. Sajnálom, hogy most is kevés epizódot kaptunk, de talán pont elég ennyi beteges állatságot látni.

    Azt én is leszögezném, hogy nem a legjobb évad, volt már erősebb is...de...azért itt is voltak olyan részek amik odavágtak eléggé. Nyilván itt a 2. részről beszélek főként, azaz az Arkangelről van szó. Az első star trekes rész is izgalmas volt HIMYM anyával :D a havas gyilkosos az szimpla nonszensz volt, a fekete-fehér rész dögunalom, viszont az utolsó..na az nem semmi 3 in 1 volt! Persze a végére kilehet találni mi lesz, de az a rész úgyis jó. Külön tetszett, hogy ott volt a múzeumban a 2.részből ismert tablet.

    A sorozat erősen ajánlott, ez az évad is, a néhai bénaságai ellenére is. Kevés sorozat van ami ilyen témával foglalkozik, és még kevesebb sorozat van ahol nincs mindig happy end, sőt inkább alig van. Ezeket a sorozatokat meg kell becsülni.

Új hozzászólás Aktív témák