Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Gomorrah 3 évad

    Az első évad nálam 9,5 pontos volt, aztán jött a második évad, ami már karcsúbb volt és kapott egy tökéletes befejezést, ami után nehéz lett volna folytatást elképzelni.A második évad még így is közel 9 pontos volt számomra.
    Aztán amit elképzelni sem nagyon tudtam, egyszer csak megérkezett a harmadik évad, ami a vártnál talán kicsit mégis jobb lett, de csak ott van az első évad, ami nagyon magasra tette a mércét.
    Talán 8 pont és jön a negyedik évad, amire már tényleg csak csóválom a fejemet és messze nem azért mert rossz lenne a sorozat, sőt, viszont a harmadik évad vége után ismét érthetetlen számomra mi jöhet még ezután.
    Az már biztos, hogy az évadok vége nagyon erősre sikerül, amin túl nehéz is látni és bár a sorozat készítői megpróbálják, de némi hiányérzet csak marad az emberben ahogy mégis mindig érkezik a következő évad.

    Viszont a harmadik évad befejezését követően még napokkal később is beszélünk róla, kell ennél több élmény egy sorozattól?
    Nem hiszem, számomra a tavalyi év nagy visszatérője a sorozat, amit nagyon nem vártam, és most mégis nehéz elengednem, pedig el kéne.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák