Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Sterilzona #38339 üzenetére

    Godless lesz az :) .

    Én csak ajánlani tudom, mert egyszerűen lenyűgöző a látvány. Nálam 10 pontos lett a sorozat és bőven elég is a 7 epizód. Nem a megszokott koszos, poros western, viszont nem félnek meztelenséget mutatni, nem félnek gyerek gyilkosságot mutatni és nem fukarkodnak a golyókkal sem. Az utolsó részben van egy erős harc (La Belle-ben), na az valami eszméletlen jó és egyben brutális is.

    Nálam a karakterek, hangok, zenék, látvány mind mind 10 pont. Most már Jeff Danielsszel is megbékéltem, mint főgonosz :D .

    A történet hosszan el van nyújtva, de mindezt úgy csinálják, hogy lekössön. Pedig az első résztől lehet tudni, hogy mi lesz a végkifejlet..
    Mintha egy hosszú filmet néznél a moziban. Kb. 1 órás részeket kapsz, de engem az első másodpertől az utolsóig lekötött. Ha rá is néztem a lejátszóra, akkor is csak azért, hogy lássam, mennyit nézhetek még az adott részből :) .

    Én tényleg csak ajánlani tudom, mert nálam az év 2. legjobb minisorozata. Már amiket láttam :D . Első a The Deuce, de az magasan az első :DDD .

    Más:

    Na, túl vagyok én is a Black Mirror S04-en....és jó volt, meg minden, de valami hiányzott az egész évadból, de nem tudom mi. Hangulat pár résznél megvolt, ami miatt kedvelem a szériát, de valami mégis bsszacsőröm és hiányzik. Lehet neki esek még egyszer majd és rájövök mi az. Első két évad az volt az etalon, ez a 4. csak hozta a kötelezőt. Nekem!

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák