Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz oriic #4006 üzenetére

    Mindkettőt folyamatosan nézem.

    The Vampire Diaries: a mai kornak megfelelő. Kellemes kikapcsolódás szerintem, mi szeretjük. Vannak benne lapos részek, de abszolút jó, a látványvilág is kellemes (jó csajok :D), meg úgy általában tetszik. Alapvetően nagyon jó szórakozás, Nina Dobrev meg külön plusz. A lányoknak meg Ian Somerhalder...

    True Blood: a Vámpírnaplók "suttyó" változata. "Reálisabb", nem annyira fényes és steril, de ennek a következménye a suttyósága. Olyan, mintha a szereplőket valami amerikai isten háta mögötti farmerbálon kaparták volna össze. Meg kellett néznem egy jó pár részt, hogy Anna Paquin-t ne akarja bofánb*szni egy lapáttal csak azért, mert megszólalt.Már a mimikájától is a hátamon felállt a szőr. Mondjuk Rutina Wesley-ben is kb. annyi nőiesség van, mint egy csomag százas szögben, mondjuk éles ellentétben a másik sorozat "feketéjével" Kat Graham-hel. Míg a "konkurensben" az erősebb nem is azért "jócsávós", a TB-ben mondjuk Stephen Moyer nem az a tipikus szépfiú. De ez úgy általában az egész sorozatra igaz. Sok szex, több vér, erőszak, szókimondóbb.

    Nagy vonalakban az mindkettő kb. ugyan azt a sztorit viszi: egy nő, 2 férfi, vámpírok, vérfarkasok....stb. A melyiket? kérdésre szerintem mindkettőt.

    [ Szerkesztve ]

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák