Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Expanse S01-S03E09

    Egy valamit nem értek, hogy ugye a 2. évad végén megölték a hybridet elégetéssel, így protomolekula került a hajótestre, amit utána letakarítottak(nagy részét). Eltelt x hónap, ugye a tárgyalás ideje a tetteikről, gondolom volt párszor karbantartás/készletfeltöltés a hajón és senkinek/sehol nem tűnt fel, hogy a kék trutyi terjeszkedik a hajón? Főleg, hogy Holden a S03E08-ban 35x csinált tesztet saját magán protomolekula után, a módszer megvan, csak miért nem terjesztették ki, hogy x km körzetben érzékelné? :U Persze, hozzá tartozik a cselekményhez, mert szerintem egy adóvevőként működött a trutyi Holden és Millner között. Meg mi van Melbával(Julie húga)? Mintha a széttörve film(katt) teljesülne, miután felakadt a szeme.

    Lost in Space S01E08
    Csak Flintet ne... :O Jacky nem lehet ennyire hülye, hogy nem hozta nyilvánosságra, hogy Smith doki egy személyiségtolvaj

    Marvel JJS02xE01-E10
    Aki pár rész után kaszálta, adjon még egy esélyt neki, 6. résztől beindulnak az események.

    Más:
    Egy ismerős kérdezte tőlem, hogy mit ajánlok ilyen zombi, vámpír, szörnyes sorozatra, kapásból rávágtam a Penny Dredfull-t, esetleg tudok ajánlani a TWD, iZombi, Strainen kívül?

Új hozzászólás Aktív témák