Új hozzászólás Aktív témák

  • Léolo

    csendes tag

    The End of the F***ing World:
    Friss élményként. Erősebb befejezés, mint amit vártam. Meg voltam győződve róla, hogy ennek tervezve vannak következő évadai is.
    Hát, ez szerintem a filmművészet menekítése a tévére. Összeadva az egész 160 perc, működik filmként, és 40 perccel simán meg lehetett volna rövidíteni. (jobb is lett volna :D ) 10-es skálán tízest nem adnék neki, de ötnél többet, vagy annyit minimum, és tény, hogy lekötötte a figyelmem, nézette magát. Nem jöttem rá, hogy mivel kapcsolatban van olyan nagy hiányérzetem. Érdekes alapötlet és kivitelezés, de ott motoszkál bennem, hogy ebből sokkal-sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Halvány emlékeim szerint a Született Gyilkosok azért jóval izgibb, érdekesebb, gazdagabb minden szempontból, és ott meg merik hagyni ugyanolyan emberalatti durva embereknek a szereplőket jellemfejlődés, meg ellágyulás, meg tanulás, meg könnyek nélkül, mégis sokkal ütősebb.
    Azt hiszem, idegesített is a két protagonistánk állandó durcissága és lakónikussága, valahogy kurva idegesítően volt előadva, és még ha át is éreztem, amire gondoltak, stb. ez mégis sokat rontott rajta.

Új hozzászólás Aktív témák