Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Viszlát #4220 üzenetére

    Csak ezt szerkesztettem: És mivel a lájkolók táborába tartozom, így igen, magamra vettem azt a bizonyos inget :)
    Nem pedig a többséget :)

    Képi világ: szép éles a kép, szépek a színek, nagyon jó a világítás, fényelés, kiemelkedő az összes sorozat közül, a Revolution-nel és Supernaturallal együtt. És biztosan van még pár másik ilyen sorozat is, amiket mondjuk én nem nézek vagy nem láttam még.

    Sztori: persze itt is vannak logikátlanságok, de egyelőre még nem nagyon lőttek bakot, próbálnak következetesek maradni és nem légből kapni az ötleteket.
    Másrészt az alapsztori miatt itt valahol kénytelenek epizodikusak maradni, de közben szépen fejlődik az átívelő szál is, ami a 8-9. rész környékén már a fő szál lesz. (Az utolsó 3-4 résszel el vagyok maradva, nem tudom mi történt azóta) De nem az van, hogy van egy eset, megoldjuk bármilyen hülyeséggel, mert úgy sem érti a néző, és kész, az utolsó 5 perc happy end.
    Ráadásul napjainkban játszódik és el tudom hinni, hogy bizony létezhet ilyen :)

    Színészek: lehet, van köztük pár tehetségtelen, de végre nem valahonnan valami 20 évvel ezelőtti suttyó sorozatból húzták elő őket, számomra a nagy részük ismeretlen, és többségük nem is érdekes számomra a sorozatban, így tudom, hogy lényegében csak töltelékek, ezért nem is nagyon foglalkozom velük. Másrészt pedig vannak benne számomra un/szimpatikus emberek, akik /nem/ tetszenek, és így fenntartják egyelőre az érdeklődésemet, gyarló vagyok, tudom, de hát ki nem az?

    Képregény: nem ismerem a képregényt, de számomra az nagyon szimpatikus, hogy nem egy sebezhetetlen hőst kapunk az arcunkba, hanem igenis egy sérülékeny embert, akit bizony jól elvernek többször is, meglövik többször is és egyéb dolgok, kórházba kerül, sebezhető, nem pedig egy Szupermen, mint a képregényhősök többsége.

    Így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

    De te is kifejtheted, előtte miért vontál párhuzamot az amerikaiak és a magyar nézők/itteni fórumozók között lefitymálóan, amikor a kasza/nem kasza dolognál ez egyáltalán nem számít? :)

Új hozzászólás Aktív témák