Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz updog #47225 üzenetére

    Neki fogok ugrani én is hamarosan. :K

    Én tegnap este a When They See Us-t pörgettem le. Meglepő, hogy előttem össze-vissza két ember írt róla a topikban, holott világszinten is elég nagyot ment, az USA-ban meg főleg.

    Amitől féltem, az kicsit beigazolódott. Csöppet túltolták a rasszizmus témát. Politikai indíttatás is van az elkészültében, nem is kevés. Meg utánaolvasva az ügynek, elég sok minden máshogy is történhetett valójában. De ezt ugye senki nem tudja biztosan megmondani.

    Szóval itt ért egy pici csalódás, viszont ha ezeket félretesszük, és az alkotás drámai részeire, az emberi sorsok, kapcsolatok, az élethelyzetek, társadalmi problémák bemutatására koncentrálunk, akkor egy nagy élményt kaphatunk. Főleg a harmadik rész volt nagyon erős.

    A színészi játékra, a karakterek megformálására meg szinte szavakat sem találok. Elképesztően jól hozta szinte mindenki a szerepét. A gyerekszínészek hallatán mindig egy kicsit elhúzom a szám, mert sokszor ezen szokott megbukni egy-egy alkotás. Viszont itt nagyon rendben voltak ők is, sőt.

    A fényképezés, a zenék, az 80s-90s hangulat, az NYC utcaképek is mind ott voltak a szeren. Ja, és szerintem nagyon jó volt ez a kicsit furcsa történetvezetés is.

    Mindenképp megéri azt a nagyjából öt órát. :K

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák