Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Miracle workers - Dark ages

    Őszintén megmondom, hogy nekem nagyon tetszett ez az évad is. Az első sem volt rossz, de ez valahogy jobban tetszett. Talán amiatt, hogy szerethetőbbek lettek a karakterek. Az első évadban Isten és Sanjay karaktere nekem nem volt szimpatikus. Viszont a Dark Ages-ben Edward (korábbi Isten :D ) és Lord Vexler (korábbi Sanjay) is sokkal szimpatikusabb lett. A többiek hozták a kötelezőt :) . Jókat kuncogtam a részeken, szóval nálam betalált. Egy bajom volt vele csak, hogy túl rövidek voltak a részek. Nagyon hamar elmentek ezek a 20-25 perces részek és így heti lebontásban meg még "rosszabb" volt várakozni. De azért megérte :) . Jah és külön plusz pont az intro zenéért, mert az kva jó :D . Nem vagyok egy rock zene fan, de ez kifejezetten bejött...csak hát ez is rövid :( :D .

    Remélem lesz folytatása és van egy érzésem, hogy a 3. évad az Franciaországban fog játszódni a forradalom idején. Bele is illene a sorozatba :DDD .

    Az utolsó rész utolsó jelenetéből gondolom ezt :) .

    Más:

    Egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni benne. Csak részben sorozattal kapcsolatos a dolog, de hátha itt esélyesebb, hogy kapok segítséget :) . Nos valamelyik nap félálomba "néztem" az Amerikai Fatert a Humor+-on és volt egy kezdőzene az adott részben és ezt keresném :) . Fogalmam sincs hanyadik évad, hanyadik része ment, mert tényleg félálomba voltam mikor kezdődött. Ami meg maradt belőle, hogy sütöget Stan kint a ház előtti betonos részen, meg voltak flashback bevágások, hogy rajzoltak ott a gyerkőcök, valamit csinált Roger is. De a lényeg, hogy csupa zsír, rajz, meg festék lett a bejárat előtt és Roger felajánlotta a spéci takarítógépét Stan-nek, hogy eltávolítsa a koszt, mert Francine már ki volt akadva. Valami még rémlik, hogy a géppel sikerült szétverni a betont, meg még valami volt, na de innentől már nem emlékszek, mert bealudtam :D .
    Na és mikor ez a sütögetés és egyéb zajlott, szólt alatta egy nagyon kellemes zene. Nem tudom ez így mennyi segítség, de csak lesz valaki, aki legalább az évad és rész számát tudja, mert onnantól már megoldom Shazammal :D .

    Kicsit hosszú lett, elnézést :) .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák