Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz #54715584 #5028 üzenetére

    Én is ugyanígy vagyok vele, még egy részt megnézek, de ha az is ilyen nesze semmi fogd meg jól kategória lesz, akkor nem a dara marad, hanem jön a kasza. Komplett idiótának nézik az embert, ez a legnagyobb bajom. Na meg az, hogy az egy darab elfogadható alapötleten túl (igazából abban sincs semmi extra, számtalan világégés forgatókönyv között ez is elfér) olyan szinten tehetségtelen és szánalmas az írói csapat, hogy a legjobb amit ki tudtak találni arra, miért is nem kezd nagyon gyorsan mesélésbe a szöszke, hogy "it's complicated". A nénikéd térde kalácsa, az a bonyolult te szerencsétlen majom te. Minek ül le az ilyen sorozatot csinálni? Mert az oké, hogy elsősorban a pénz a lényeg és a legtöbb sorozat készítőinek az lebeg a szeme előtt, hogy valahogy a lehető legtovább húzni a dolgot, hogy minél több lóvé csorogjon. Na de ennyire arcpirítóan pofátlanul?

    SPOILER

    Tulajdonképpen semmire nem kapunk választ és nem is fogunk még egy jó darabig, ezt garantálom. Cserébe a sorozatok történetének egyik leghülyébb halála, a 10 részen át megmentésre váró mellékszereplő kiáll a parkoló közepére és lelöveti magát. :D Biztos azt gondolták, hogy húúú ez mennyire megdöbbentő lesz, váratlan húzás, bla bla bla, de igazából csak lecsúszott a nadráguk a gimi udvarán és mindenki meglátta a szívecskés fecskéjüket.

    Olyan szinten felcsesztem az agyam ezen a részen, még most is füstölög. És tényleg úgy van ahogy írod, egyetlen karakter ér valamit az egészben, Neville, neki biztos nem kell majd állás után kuncsorognia, ha ezt elkaszálják.

    Amúgy hasonló történt a Touch-ban is, ne olvasd tovább ha nézed és még nem láttad. Csak abban két és fél évadnyi rohangászás, nyomozás, keresés, majdnemmeghalunk után véééééégre megtalálták a kislányt, sikerült kiszabadítani, jippiiiiiiii. Szinte látom magam előtt az írókat, ahogy elérnek erre a pontra, majd döbbent tekintettel egymásra merednek, hogy basszus és akkor most hogyan tovább? Úgyhogy pár percnyi örömködés után, nagyjából 10 percnyi autóútra a gonosz bázisától mindenki elbúcsúzik egymástól, öjöm bódóttá, én is szeretlek, meg minden, teljesen felesleges lenne az ország másik végéig menekülni, ugyanmár. Úgyhogy el is kapják őket újra, kinyírják a nőcit (vagy nem, kellően messziről mutatták, hogy egyszer majd még fel lehessen támasztani).

    Szánalom, szánalom, szánalom. Én mondjuk nem vagyok olyan nagy sci-fi rajongó mint te, de szeretem a JÓ sci-fit, csak már nem is rémlik mikor láttam utoljára ilyet.

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák