Új hozzászólás Aktív témák

  • #75501312

    törölt tag

    The Protector S01 Netflix

    A sorozat a trailerek alapján (mert 3 évad is van) jónak tűnt, még az elcsépelt téma ellenére is, de a valóságban majdnem mondhatni borzasztó volt.
    Mert az tök jó, hogy van egy halhatatlan, aki majd megpróbál másokat feléleszteni. Van egy főhősünk, aki még nem is tudja magáról, hogy hős lesz. Mindkét oldalon vannak segítők is és így már kész is a konfliktus meg a titkos társaságos sztori.
    Viszont mire eljutunk a fő konfliktusig az a 9. rész a 10 részes első évadból. És annyira még nem is mondhatnám lassúnak a részeket, bár nekem így is voltak érdektelen részek, amiket áttekertem. A fő gonosz borzasztóan súlytalan, mert 8 részen keresztül megkedveled, sőt, még innál is vele egy kört és beszélgetnél vele. Éppen ezért amikor megpróbál nagyon gonosz lenni és rossz dolgokat csinálni az valahogy nagyon félrement és hiteltelen lett.
    A trailerek alapján még sikerült a sztorit tovább vinni, emelni is a tétet, de ha ezek olyanok, mint az első évad, akkor tök felesleges egy ezerszer látott sztoriból újabb rókabőrt nézni.
    Pedig elsőre érdekesnek tűnt, ráadásul török Netflix a sorozat, szóval még kis érdekességek is vannak benne, csak minek.
    És nyilván mint általában a fordított sorik az audio és a text teljesen más. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák