Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz nubreed #55153 üzenetére

    For all mankind részemről is ajánlott. Ez a "mi lett volna, ha..." sorozat. Mi lett volna, ha a korai űrversenyt nem az amcsik nyerik, hanem a ruszkik. Mi lett volna, ha a Holdra szállás kicsit másként történik stb stb stb. Látványban hozza a 60-70-es éveket, valamint az új évadban már a 80-as évek, hidegháború szele stb. Nagyon jó a 2. évad - hú nem tudom rű a jó szót - credit részem, ahol pl. John Lennont nem ölték meg, míg II. János Pál pápát igen, meg ilyen alternatív történések. Persze ezek csak egy-két mp-ig vannak, de nagyon megadja a hangulatot. Joel Kinnaman miatt meg nálam még egy plusz pont, mert az Altered Carbon-ban nagyot ment szerintem :) .

    Snowfall pedig a 80-as évek vége, Los Angeles, kokain hegyek, szóval engem már itt megvettek kilóra, mikor el kezdem nézni :) . Részemről ez is ajánlott, mert nagyon jó feszült a hangulata a sorozatnak.

    Alice in Borderland-ot nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni.

    Más:

    Resident Alien S01-01-04

    Simán jó a sorozat és megkérte belevágni. Humoros, néha szomorú is, de ennek ellenére mégis jó a sorozat. Alan Tudyk nagyon nagyot megy :D . Jah meg a fekete zsaru is :D .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák