Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    Kenobi E04

    Tanulva az előző rész botrányos Vader szinkronjából, ezt most eredeti nyelven néztem és így fényévekkel élvezhetőbb volt.. csak sajnálom, hogy így nem tudom teljesen összekötni a "gyerekkorommal", ha már az előzménytrilógián nőttem fel(a 4-5-6 mellett). Viszont így nem voltak olyan dolgok, amik kiszakíthattak volna a rész élvezetéből és így hozta azt a színvonalat, amit egy rajongó elvárhat tőle.

    Igazából baromi jó volt látni belülről az inkvizítor HQ-t a JFO után(képregényeknél még nem tartok). Nem is gondoltam volna, hogy mennyi Jedi hullát tartanak a pincében, de az a rész nagyon tetszett. A színészi játékra még mindig nem lehet panasz, egyedül talán Tala lóg ki a sorból, nem tudom miért, engem ő annyira nem fogott meg, de ez az egész ösvény dolog, meg a még nem "lázadás", csak kisebb gócpont is tetszett. Nyilván itt is voltak érdekes dolgok, amiket, ha az ember kritikus szemmel nézne, akkor negatív pontok, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat: a Star Wars sosem a -"földi"- fizikájáról volt híres, másrészt meg csak le kell ülni és hagyni, hogy a sorozat éreztesse az emberrel, hogy újra gyerek.

    Illetve, most, hogy a 3. részt is már 3x láttam, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy Obi-Wan és Vader találkozott. Hát tűkön ülve várom az utolsó két részt, remélem nem adnak lejjebb a színvonalból és tartogatnak valami érdekességet a végére .. persze ami nem lesz megosztó. Remélem annak ellenére, hogy, ha jól emlékszem Liam azt nyilatkozta, hogy nem fog szerepelni a sorozatban, fogjuk hallani Qui-Gon-t.

    Talán annyiban van kicsit hiányérzetem, ami hozzáadott volna Kenobi karakteréhez és szvsz egy hatalmas kihagyott ziccer, hogy amikor a bacta tartályban volt, akkor szívesen láttam volna valami visszaemlékezést, olyat, amit még nem láttunk. Akár olyat, amikor még ő volt padawan és Qui-Gon tanítja őt, akár olyat, ami a TPM és az AotC között történt, miközben képezte ki Anakint, vagy valami ilyesmit(éppenséggel egy kis Satine-os rész is beleférhetett volna), ráadásul akkor nem csak egy ilyen hagyaf*sznyi rész lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák