Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Komplikato #65214 üzenetére

    Én éppenséggel ki vagyok éhezve a sci-fi-re, csak a filmiparnak el kellene felejtenie, hogy irodalmi művek adaptációjával kísérletezzen, akár film, akár sorozat formájában. Személy szerint próbálom elkerülni, hogy akár egy képkockát is megnézzek ezekből, csak ha sikeres, akkor ez majdnem a lehetetlenséggel határos (lásd LotR). :(( Konkrétan pl. A térség könyvben kb. letehetetlen, de el nem tudom képzelni, hogy mozgóképen ugyanezt nyújtaná. És még ha akárcsak valami közelit is meg tudnának valósítani, akkor sem ugyanaz lenne. Szóval én személy szerint annak drukkolok, hogy az ilyen alkotások mielőbb tűnjenek el a süllyesztőben. (Bocs azoktól, akik szeretik az ilyesmit, vagy nem olvasnak, és csak filmen jutnak hozzá. Bár szerintem sokat veszítenek.)

    Ki lehetne találni új dolgokat: District 9, Utazók (Passengers), Feledés (Oblivion), stb. (Vagy felőlem el is lopkodhatják az ötleteket, csak ne említsék a forrást. Pl. ha a Csillagközi inváziót (Starship Troopers) más címmel hozták volna ki, meg átneveztek volna pár szereplőt, soha senki nem mondaná meg, hogy köze van Heinlein 1959-es regényéhez. És akkor nem lennének vádolhatók emberiesség elleni bűntettel... ;) )

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák