Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #68410 üzenetére

    A legutolsó patch már (most pár hete jött ki) kijavította a achievement bugot. Persze nem azt jelenti, hogy ha belépsz akkor még is kapod, hanem újra kell játszani hozzá. Pluszban kicsit nehezebb is lett, mert a fórumon estén bizonyos kritériumokat megdupláztak (pl. kétszer annyi ellenfelet kell megölni .

    Az ügyhöz meg annyit, hogy most azért ez kicsit komolyabb ügy, mint egy sima cancel. És itt érhető is valamilyen szinten. Viszont van az ügynek egy kis érdekessége is. Ugye az Adult Swim az a Warner Bros. Discovery tulajdonába áll. És ez a cég kvázi nem csak megbocsátott Ezra Miller-nek, de a legújabb híresztelések szerint továbbiakban is alkalmazni szeretné majd. És azért a kettő bár nem összeegyeztethető egymással, azért amiket Ezra csinált az kicsit durvább.

    A Rick and Morty meg olyan szempontból nincs veszélyben, hogy hivatalosan még 40 részre van szerződésük (vagyis még 4 évadot biztosan meg kell csinálnia az Adult Swim-nek).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák