Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz radi8tor #69179 üzenetére

    Ez a rész nekem se jött át nagyon. Mondjuk kezdem már nagyon unni ezt a sok pátoszt, kezd súlytalan és lassan röhejes is lenni. Szóval nem feltétlenül ezzel a résszel volt baj.

    Már jó ideje akartam írni, hogy nagyon commercial ez a sorozat.

    Pl baromi zavaró, hogy az 1883 / 1923 mennyire kerüli a meztelenséget, erre a mostani részben kaptunk szépen premier plánban két pár csöcsöt. Na nem mintha ezt akartam volna. Nem rárántani akarok, hanem egyszerűen baromi illúzióromboló az, amikor látványosan ki vannak takarva a megfelelő testtájak olyan jeleneteknél ahol a ruhátlanságnak komoly szerepe van, lásd indián suli. Persze, oké, értető hogy ha nem vállalja be a főszereplő, de akkor castingoltak volna mást, vagy használjanak testdublőrt, vagy a főszereplőt ne, de a többit mutassák, stb. De ne csinálják már, hogy látványosan pont nem látunk senkiből semmit, pedig tök meztelenek. Akkor végső esetben ne legyen ilyen jelenet. :U

    Tök jó fűszere a sorozatnak, ahogy mutatják, hogy a technológiai fejlődés milyen hatással van az emberekre. De az borzalmas, amikor kibeszélnek a filmből, hogy pl "ez a jövő". Meg úgy általában is csomó ilyen van, amikor olyan szavakat, kifejezéseket, mondatokat adnak egy kora huszadik századi szereplő szájába, ami ott és akkor a büdös életben nem hangzana el. Mert ugye ezek a nézőnek szólnak direktben, s ez is nagyon ki tud zökkenteni az illúzióból. Nettó anakronizmus. Ennyit az immerzív élményről. :(

    De ami legjobban zavar, hogy a sorozat iszonyatosan szájbarágós. Mindent is meg kell magyarázni, számba rágni, mintha 5 éves lennék.

    Szvsz a legérdekesebb szál a teszkó gazdaságos Chris Hemsworth által játszott teszkó gazdaságos Indiana Jones. Valószínűleg azért, mert utazós edvencsör, ami az 1883-ra hajaz. Meg várja az ember, hogy mi lesz, ha végre hazaér.

    Ezektől eltekintve amúgy azért elég jó a sorozat, csak muszáj leírni róla a rosszat is, na. :D

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák