Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz grizlisandor #70179 üzenetére

    Én azt mondom, hogy a The Clone Wars és a Rebels alapján az Ahsoka-ban nagy a potenciál (bár ezt talán az Obi Wan-ról is el lehetett mondani anno :DDD ). Ami engem igazán zavar ezekben az előszereplős sorozatokban, az a LED falas technológia, mert bár nagy segítség a szereplőken, de sajnos emiatt az összes sorozat nagyon műnek hat (az előzetesben is látni, hogy lényegében be vannak a szereplők zárva egy stúdióba, folyósóra). Illetve azért az tény, hogy az eddigi sorozatok történetei kb. egy modern kori Xena/Hercules vonalon mozognak, megfűszerezve a klasszikus Star Wars-os kikacsintásokkal).
    Az egyik Podcast-ban volt egy olyan mondat, amivel én is teljesen egyet tudok érteni, hogy ezek a sorozatok animációsként sokkal jobban működnének, mint előszereplősként!

    markknight: másfél hónapos a cikk (nyilatkozat). Amúgy most is csak annyi volt, hogy a készülő, Dave Filoni által rendezett film, az összeköti majd a sorozattokat (The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka és az ezután jövő, New Republic érában játszódó sorozatok).

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák