Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz janos666 #70254 üzenetére

    Még mindig SPOILER
    Ó, aztán behozták Amy Acker-t, aki a DollHouse "kidobott babája" volt (miután valaki felvagdalta az arcát egy késsel, de igazából még a hegeivel együtt is ő volt a "legszebb baba" a sorozatban), aki most beteges-mániákusan "szerelmes" a főszereplőbe, aki az eredeti DollHouse-ban az "őrült pszichopata ex-babát" játszotta (= kvázi szerepcsere). :DDD
    Ezek után talán kár is beszélni arról, hogy a főszereplő eredeti sorozata igazából a FireFly, aminek a valódi főszereplője Nathan Fillion, aki itt egy mellékszereplőt játszik, miközben összehozza a FireFly filmes folytatását, a Serenity filmet, amire már a korábbi részekben is utalnak a FireFly/Serenity mellékszereplők felsorakoztatásával. :))

    Az egyetlen kvázi-hiba, amit eddig a sorozatban találtam az az, hogy sehol nem jelenik meg maga Joss Whedon mester (aki azóta már Marwell filmet is csinált, így túl drága lett volna az ideje, hogy ide dugja a fejét...), aki összekötné a DollHouse-FireFly/Serenity szálakat. ;] (Bár igazából mégsem kell ide, mert akkor megszűnne ez az "áldott káosz" a "hátrahagyottak" szemszögéből - akiket Whedon hurcolt akár évtizedeken át is a hátán a sorozataiban, de aztán a Marwell miatt mégis hátra hagyott, mert oda már nem fértek be mellékszereplőknek sem...) :D [Szerintem Joss mindig is rá volt izgulva nem csak Dusko-ra, de Amy-re is, amit szépen megjelenítenek azzal, ahogy Amy ---- aki most "fordított szerepben" játszik --- "mániákusan szerelmes" a főszereplőbe] - aki lehetne Wheon is. :)

    Azért viszont nagy kár, ahogy Summer Glau-t kezelik (gyakorlatilag kicserélik egy "sminkes csajra", és leváltják egy "buta alkesz szőke nő"-vel a múltját > Josh szerintem neki is többet várt ettől a FireFly után, de tény, hogy "eladta magát" a Terminátor - Sarah Connor soroztaban, mint egy "teeneger sexbobot" -> amit az itt megjelenített "buta szőke nő" karakter végül id egész jól [elég jó groszken] áthoz, szóval részemről ~49% OK... [Tricia még a 49%-ot sem kapta meg, pedig ő nagyobb "sci-fy ikon", csak nem Johs műveiben...).

    És itt az éved vége a véleményeimmel... -> De szerintem nézze ezt mindeki, aki szereti Johhs Whedon sorozatait (és a többi sorozatot/filmet, amiben az ő kedven színészei/színésznői szereptek), mert haláttátok ezeket, akkor "hatalmas trip".

    [ Módosította: Pyttawrx ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák