Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Good Omens S02 E01-E03
    Hát nem tudom. Nevetni nem tudok rajta, letgfeljebb is csak "érdekes", még a "szórakoztat" is erősnek tűnik az eddig látottakból. De nézhető, ha képes annyira kitekerni magát az ember, hogy a 111% agyament gender/race kavarást ilyen szinten már viccnek tudja felfogni.

    Most értem én, lecseréltek egy totál nem sötétbőrű történelmi karaktert sötét bőrűáre. Viszont ez egy 100%-ig keresztény család, mégis a 3 házosságon belüli gyerekük közül 1 hófehér, 1 sötét, 1 félvér féle. Aha... Őőő... YAP!!!
    Az anygalok ~50%-a testi és/vagy lelki nyomorék. OK.
    De nem tudom mikorra hal majd ki az emberiség, ha majdnem mindenki homoszekszuális.
    Bár jó, igaz, 6000 évre van tervezve az univerzum... <- Ez a sor tényleg spoiler, a többi fentebb csak "érzékeny téma").

    Aztán a CGI... Mikor az a kis terepbicikli vékonyságú kerekekkel szerelt veterán (vagy ez inkább már antik?) autót úgy vezetik, mint egy modern luxus sportkocsit kaszkadőrök filmhez... Jó, persze, itt aktív a varázslat, de nagyon nem támogatja meg a dolgot a CGI minősége, hogy picit is hihető legyen. Főleg, mikor totálban rázoom-olnak a vékony abroncsokra olyan CGI-örvény manőverezesek közben, ami egy Fast&Furious filmbe sem mernének betenni az ottani autókkal.

    Apróság: Én se vagyok szép, mégis szívesen lennék jól fizetett színész, de ha filmet/sorozatot nézek, azért nem akarok kimondottan csúnya embereket bámulni, miközben a saját ligájukon felülre udvarolnak úgy, mint a hét ország legszebbjei, mert még csak nem is tapasztaltak az intellektuális csábításban (sőt, akiről beszélek, talán konkrétan 30 éves szűz). Na mindegy, ezt már nem folytatom...

    Miért kell az ilyesmikből ilyen sok? Ma már tényleg csak abból álhat a szórakoztatás, hogy az ember kondícionálja magát arra, hogy az ilyeneken nevetni tudjon?

    Bár azért vannak benne felüdítő részek (általában olyan jelenetek, ahogy csak 2-3 szereplő beszélget üldögélve/álldogállva), amik véletlenül sem túl magasztosak, de effektíve tényleg folizófiaiak (és ezt szerintem nagyon jól elkapják, mert ez alapvetően egy szórakoztató sorozat, tehát nem kell túl mélyre menni a filozofálással, de pont jól eltalálják azt a szintet, amit a buta ember is megért a példákon át, de a kicsit inteligensebb is tud bólogatni, hogy "ja ja").

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák