Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    TWD 4x05

    Annyira ostoba az egész, hogy már fáj. Na nem mintha eddig ne lett volna tele baromságokkal, de most már kezd tényleg sok lenni.

    SPOILER

    Bazdmeg, fával baszakodnak a kerítésnél, ketten, miközben 100 zombi dönti befele. És akkor még utána ketten fát vágnak, de közben lövöldözés volt bent, jaj most mi legyen, egyedül nem bírod Rick, jaj tudom, de mindegy menj csak. Hershel a 1,5 lábú, egyedül őrködik, vészhelyzeteset játszik, izgalmas a köhögést meg a véres köpetet nézni egész epizód alatt. Rick és Rick jr. tovább szarakodnak a fával, mert tuti elég lesz az kerítésnek, végül is nem lett volna idő elterelni/lemészárolni őket vagy akármi, nem, fával kiékeljük. Természetsen bedöntik az egészet, csak hogy egy hülye kis 11 éves Kól of Dutyin nevelkedett kölyök is veszettül nyálazdon, amikor Rick&Rick Jr. letarolják őket a géppityukkal. Hershel közben a lélegeztető biszbaszért harcol az egyik zombival, miközben az előtte leszúrt zombi cellájában ott van benn a fegyver meg a lőszer, de minek az, ha éppen abban a pillanatban érkezik meg a kislánya, aki majd úgyis lelövi. Éééééés, minden heppi, Hershel is egy szanofabics táfgáj, másokat legyűrt a vírus simán, neki semmit baja, sunny day, Michonne-nal lehet menni egy kis levegőt szívni, de még nincs vége, de nincs ám, mert most jön a függőjátszma (izé, kliffhenger), ami biztosítja, hogy jövő héten is megnézd a börtön, ahol élünk következő epizódját: feltűnik a félszemű kormányzó!

    Örülnék, ha olyanok kapnának forgatókönyvírói munkát, akikbe legalább szorult is egy kis kreativitás meg némi logika. De amíg olyan író kap munkát, aki Power Rangerst és hasonlókat írt, addig nem is tudom, mit várok. Kirkmannek nem ég a pofája ilyen epizódok után?

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák