Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoika

    addikt

    válasz Inferno1988 #4564 üzenetére

    "HDMI passthrough funkció megfogott"
    A kiválasztott SB -n (ha HDMI-s) nézd meg hogy milyen jelet enged át (passthrough) FHD vagy UHD(4K)
    Most oké hogy egy régebbi TV-d van, de ha akarsz váltani és veszel egy újat akkor már majdnem csak 4K -s TV-t tudsz venni és ha a SB nem tudja az olyan sávszélességet átengedni akkor nem lesz kép.

    "Egyébként a subot szabad közel tenni a fronthoz? Mert az elhelyezés a front esetében a falon lenne és lenne a földön egy komód, amin lenne a sub, csak így kb. a front előtt lenne a sub mondjuk 10 centivel.
    Ha nem javasolt gerjedés vagy stb miatt, akkor valahogy le kell tennem a földre a subot, ez még most megoldható, készülnek a bútorok tervei."

    A SUB-ot bárhová teheted csak a szoba mértani közepére és a sarokba ne tedd...illetve bútorra. Legjobb helye a földön van, elöl a fronttól kicsit jobbra vagy balra.....de mindenképpen a fronthoz közel érdemes tenni.
    Házimozinál ahol a 5.0 hangszórói fizikailag képesek 80Hz alá menni és alkalmazva a 80Hz-es vágást (ez alatt már nehezen beazonosítható a hang iránya) bárhová lehet tenni a mélyládát.....de az SB front sugárzóiban kisebb olyan 150-200Hz vágást alkalmaznak. Tehát a 80-150,200 Hz nél már bőven kihallod hang irányát....ezért célszerű a fronthoz közel elhelyezni.

Új hozzászólás Aktív témák