Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Angel2014 #7039 üzenetére

    Azért nem ezt írtam...ha "olyan" a szobád elhelyezése, ami "tetszik" neki, akár jó is lehet. Az a baj, hogy a mélynyomó elhelyezéssel nem tudsz 40-50 cm sem játszani, mert beépített. Illetve amit írtam, halk zenehallgatáskor nincs benne dinamika, kell egy kis hangerő, hogy kihozza magából amit tud. Ezeken kívül teljesen ok a rendszer.
    Most igazából nem írom azt, hogy nem éri meg, mert ha az árából levonod, hogy kapsz egy blu ray lejátszót, sőt egy eléggé jó médialejátszót is, mert minden mkv-t megevett...akkor ennyi pénzért mit is vár az ember. Alternatíva meg nem nagyon van, mert a mai egybeszetteket inkább hagyjuk. Nem az egybeszettekkel van bajom, mert régen voltak ütősek, de most nem érdemes egybeépített 5.1-eket venni.
    Nekem pl ilyenek(10+ évesek) is vannak: LG J10HD, Panasonic SC-PTX7, LG HX46R, LG HT33s...
    Na ezek már szólnak, halkan is olyan dinamika van bennük, amit egy mai egybeépített rendszer egyszerűen nem tud, vagy úgy is írhatnám, ezek jobban szólnak, mintha veszel egy belépő külön komponensekből összeállított rendszert. Szóval ezek az egybeszettek eléggé visszafejlődtek, mindent kispórolnak belőlük.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák