Új hozzászólás Aktív témák

  • SenorGrande

    senior tag

    válasz BaLee_ #2834 üzenetére

    Erről beszélek; ez fejlesztés? Hogy kerülhet ki ilyen stable branchben? Hol volt a tesztelés? Mikor tűnnek el az ezeréves bugok a játékból?
    Pavel a vezető fejlesztő, de nincs benne tapasztalata. Az elődben sem a bugokat irtotta, hanem sötétben világító bogarakat, dudát, és annak hangjára felszálló madarakat, és egyéb haszontalan ficsört programozott. Minek? Ezeknek kellett volna a legutolsóknak lennie, mert a játék mindeközben bugoktól hemzseg(ett).

    Picit meg kéne próbálni látni. Ez egy rétegjáték, és a vásárlók jelentős része komoly kedvezménnyel veszi/vette meg a Mudrunnert.. Puszira nem fognak fejleszteni, ez kőkemény üzlet, nyereséget várnak. Viszont nincs komoly vásárlóerő mögötte, így véleményem szerint vagy sürgősen - minőségi(!), és itt lesznek a gondok - fizetős DLC tengert kell kitolniuk, vagy megy a levesbe ez is. És én ezt tartom valószínűnek.

    Hasonló lehet a kimenetel, mint az elődnél, egyre ritkuló patch-ek, majd kuss. Véleményem szerint év végén majd még erőlködnek kicsit, hogy a téli vásáron eladjanak pár példányt, de jövő év elejétől el lesz kaszálva a játék. Én addig sem várok érdemi fejlesztést, csak annyit, amennyitől csak a tömeg kis része zúgolódik.
    Ez a véleményem, meglátásom; ne legyen igazam. :((

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

Új hozzászólás Aktív témák