Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Sensut #3118 üzenetére

    Nos igen, fenn volt mar, mert fel kellett tegyem a World of Tanks-hoz.Nem is ezzel van a gond,sokaig gondolkozik, memoriabol kilovom, a jatek indul, lehet jatszani, csak bizonyos helyeken, vagy szornyek eseteben ugy kifagy, hogy mar attol tartok elcseszi a gepet, a gep egyszeruen behal, megall, reset gombot kell nyomni az ujrainditasahoz.

    Te probaltad mar a 2 final + 2.1R+fix felallast ? Valoszinuleg nem, vagy ha igen, akkor nem tudom en mit cseszek el, vagy miert nem ugy mukodik nalam, ahogy kellene.
    Leirom hogy en mit csinaltam.
    Telepitem a jatekot - framework hibatol eltekintve - inditom a launchert, mukodik a jatek.
    Telepitem a patchet - ami atrendezi a konyvtar szerkezetet - a jatek gyoker konyvtarabol kitorol egy .db-t, ami aztan a BIN-ben van ha jol emlekszem,hiaba teszem vissza a BIN-bol a gyokerbe, mert az alap telepiteshez kepest meg belemocskol ujabb allomanyokat is, es utanna mar a launchert nem lehet elinditani, mert hibat ad, nem talalja azt a .db-t, amirol az elobb beszeltem.
    Ha van kedved es turelmed meg lehetoseged, legyszi telepitsd fel te is, es nezd meg hogy mi a feszkes fene baja lehet :W :R
    A Shoc modokhoz nem nagyon ertek, de elmeletileg hasonloan kellene mukodjon mint a COP-ban, hogy a jatek a .db-kbe van csomagolva, inditod az .exe-t, es azzal minden klappol.
    Itt viszont behoztak ezt a +launchert - gondolom szukseges volt bizonyos celok elrese erdekeben - ami bizonyara kiolvas, beolvas ezt-azt, es azutan inditja a jatek .exe-jet.

Új hozzászólás Aktív témák