Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Laris #3724 üzenetére

    Az előző HSZ-emben kicsit megkavartam a dolgokat, ezért pontosítok.
    Műtárgy Detektor:
    Sakharov-tól 3 fajtát lehet venni. Ezeket a Clear Sky-ból jól ismerjük. Viszont a Suop-ban nem csinálja azt, amit a CS-ben. Response, Bear és Veles Detektor.

    Egyet akkor kapunk, amikor a Stalker lehúz minket pénzzel Sidorovich nevében. Ezután Sidorovich-tól kapjuk meg a Detektort. Ez csak a közelben lévő Műtárgyakat jelzi ki a nagy térképen és a nevét se írja ki. Ettől van egy jobb, amit hirtelen nem tudom, honnan lehet megszerezni, az pedig a Svarog Detektor. Ez már kijelzi az összes Műtárgyat a nagy térképen és a neveit is mutatja. Ez az lehet, amit Kruglov-tól kapsz majd meg valamelyik küldetésért. Soup-ban mintha a Ritka Műtárgyért adná, amit a Yantar Gyár területéről kell kihozni egy utánfutóból. Van még egy Műtárgy Detektor, ez az a bizonyos Izomorf, viszont ez gyengébb, mint a Svarog.

    Anomália Detektor:
    Sakharov-tól lehet venni kettő fajtát, Egy Anomália Detektort és egy Ultra Anomália Detektort. Valamint Victor Hologramtól lehet majd szerezni egy Hologram Detektort is. Azt hiszem, van még egy Detektor, az úgy néz ki, mint a Veles Detektor, de más a neve, ez most nem jut eszembe.

    Fordítás gond:
    Az előbb ránéztem a Soup-ban, nekem melyik van meg, akkor vettem észre, hogy valamiért egyes fájlokat nem tölt be a játék, így angol maradt. Amíg nem jövök rá, mi lehet a gond, a config mappában a hun mappát át kell írni eng-re és a localization.ltx fáljban is a hun-t eng-re.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák