Új hozzászólás Aktív témák

  • mikej95

    aktív tag

    NS 2016 végleges verziója kézi angol fordítást kap. Kb kora ősszel lesz kész. Plusz be van ígérve jobb időjárás, "új" shaderek és textúrák, plusz egy fegyvercsomag integrálása (ez nem tudom miért kell).
    Közben a kanyarban az NS 2.1 is.

    Közben betelt a save folder, véletlenül all.sav-ot is átraktam backup mappába, vittem tovább Svadovsk feladatokat és végre meglett Golem is. NS főszál Lost Village végén softlock-ot kaptam. Panther megszökését követő Pilgrim beszélgetés utáni restrictorok, spawn triggerek, stb mind hiányoztak. Hónapnyi mentést kéne kidobnom.

    Valamilyen érthetetlen megfontolásból Freedom-Duty feladatok második hulláma elakad a Duty rádiók beszerzése után, ha Rare Weapons elvarratlan szálait nem göngyölíti fel az ember. Kapunk tippet Core-tól, hogy másik két bandita egyike ATP-n van és "kinyerhető" egy cache belőle, a másik sorsáról Yakut tud ez kell az Antidode->X18 cahce->Temporary Turce->Check for Strenght->Reserve cache->Golem segélykérése vonalat. Na ilyenek miatt várom 2.1-et és a 2016 naprakész angol változatát.

    Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'

Új hozzászólás Aktív témák