Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    Érdekes dolgok kerültek elő.

    Rögtön az első párbeszédet nem értem a Dokival. Amikor Astrologer elküld hozzá legelőször, az orosz szöveg szerint a Doki elmondja, hogy Sidorovich ápolta Strelok-ot, vagyis minket, amíg ő távol volt. Na ez a rész nekem valahogy sötét. Mikor is ápolt Sidor?

    1. verzió: Ez lehet egy utalás a Shoc előtti időkre? Viszont, ha ez így van, Sidorovich-nak is tudnia kellett arról, ki is Megjelölt. Nem emlékszek ilyenre, hogy tudná, mindvégig Megjelöltnek nevezett minket.
    Megnéztem az SS intro-t, abban a Clear Sky utáni képernyővillogás látszik, ahol Strelok-nak kisül az agya. A játék indítása után meg már csak azt látni, ahogy kábultan sétálunk az útra Astrologer elé. Szóval itt biztosan nem találkozhattunk Sidorral.

    2. verzió, ami megint nem állja meg a helyét, mert miután Astrologer-től elindulunk az Újoncok falujába és rögtön Sidor-hoz megyünk, ott egy pillanatra elsötétül a kép. Itt lehetne az, hogy elvesztettük az eszméletünket, addig a Doki átjön a Mocsárból a hírünkre. Viszont a Doki már a Játék eleje óta lent van a pincébe, így először is el lehet menni hozzá, függetlenül attól, hogy Sidor-hoz elmegyünk-e vagy sem. A párbeszéd mindkét alkalommal ugyanaz, ha Sidor-ral kezdünk, ha Dokival.

    A 3. verzió az meg túl komplikált lenne, viszont a leglogikusabb változat. Astrologer, amíg mi átmegyünk a hídon, üzen a Dokinak, hogy egy tetkós fazont, akinek nincsenek emlékei, elküld hozzá, hátha tud rajtunk segíteni. A tetkó említésére pedig Doki felismerhette Strelok-ot, így szólt Sidornak, ne mondja el nekünk, hogy kik is vagyunk, csak megjelöltnek hívjon.

    Vajon az eredeti NS készítők ezt hogyan gondolhatták?

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák