Új hozzászólás Aktív témák

  • ConantheBarb

    csendes tag

    válasz Yllgrim #25883 üzenetére

    Előbb-utóbb ki kell merészkednünk majd a biztosításmentes övezetekbe. Nem hiába írják, hogy ott nagyon sok cucc lesz, ami megéri a kockázatot. Idegen technológiák, elhagyott hajók, stb stb. És minél tovább várunk, annál nagyobb hátrányba kerülünk.

    Belső világokban eleve nem nagyon lesz pvp sztem. Mert aki kezdeményez azt bedarálják, és veszti a hajóját. Rövid idő után leszoknak róla a népek sztem.

    Egyértelmű lesz, hogy külső világokba kell majd özönleni. És itt jön a képbe két választási lehetőség.

    Vagy kimegyünk alaphajókkal, amikért nem nagyon kár úgysem. Vagy teljes flottával, minden tűzerőnkkel és cuccunkkal. Csak ha pont egy Vanduul portyázó flotta mellé lyukadunk ki, akkor valószínű, hogy valaki elveszti a csillivilli hajóját. És akkor megy a levesbe minden.

    És jó hogy örülsz a vanguardnak, de lehet hogy 3 rakétát fog elbírni, és belefutsz egyszer egy noob csapatba, akik megtámadnak 3 rakétával és volt nincs vanguard. Szóval gyakorolhatsz akármennyit, lesz olyan szitu, hogy hiába minden, és örülhetsz ha a hullt visszakapod. És félek, hogy a hajóra rakott cuccok azok lesznek igazán azok, amik nagyon fognak fájni ha elveszítjük őket...

Új hozzászólás Aktív témák