Új hozzászólás Aktív témák

  • Drenadar

    Topikgazda

    válasz ConantheBarb #26114 üzenetére

    Nem, mert ha volt már csatahajó 3-asod az átvehette a parancsnoki szerepet :) Legalábbis nekem ez rémlik :D de rég volt már, és nem hiszem hogy most futna a gépemen :) nem találok a thorinról képet :(

    EZ a biztosító és a tőkéje elég fura dolog.
    1, IRL ugyebár abból van pénzük, hogy nem túl olcsó, és kötelező, és azzal számolnak, hogy a biztosítottak elég kis része okoz csak balesetet.
    Viszont:
    2, CR azt hangoztatja hogy nagyon elhanyagolható lesz a biztosítás ára.
    3, itt azért kell majd pótolgatni a hajókat...

    Ergo: nem tudom miből lesz pénze a biztosítónak, ha csak nem abból hogy mindent tudsz majd biztosítani és az lehet sokkal drágább lesz, illetve bebiztosítod magad a null secre is, de mondjuk 10 missionből csak 2 lesz kudarc, akkor még lehet hogy jól jár a biztosító. Áh, nem. kizárt.

    Várjuk meg hogy megtudjuk milyen biztosítások lesznek, és mennyiért.
    No meg várjuk meg a gazdasági modellt is.
    +1: MR. Fire azaz Bálint: Szerintem itt már tök mindegy ki gyártja le az aurorát, egy NPC gyár, vagy egy játékos gyára, hisz mindkettőnek ugyanaz a mechaniuzmusa (elméletben). Kell alapanyagot kitermelni, azt finomítani, azt elvinni egy gyárhoz és összerakni az aurorát. Az, hogy a biztosító melyiknek fizeti ki az árat... mindegy.
    +1: az sem elképzelhetetlen hogy lesz a biztosítónak leszerződött gyártója hisz mindig sokat vesznek...
    na még egy: ha tényleges gazdasági modell lesz, akkor elméletben a hajóknak sem lesz "fix" ára, össze vissza ingadozni fog, a sok ismeretlenes egyenlet alapján, hogy mi is történik a világban. Remélem tényleg lesz tőzsde is :D

    (#26115) mrfire:
    És ha nem vagyok törvény párti és leszarom az UEE-t? :D
    Viszont logikátlan egyedi ritka hajó játékba tétele. Mivel a mostani hajókkal is sokat szenvednek, nem fognak csak azért lemodellezni egy hajót, hogy az tényleg csak limitált példányszámban létezzen a játékban és gondolok itt 100db-nál kevesebbre.

    EMP! azzal kell majd lelőni a dögöket, és utána elfoglalni a hajót :)
    Csak gondolom azért veszélyes lesz vanduulra vadászni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák