Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz EGOKA #2768 üzenetére

    Én kezdek ebbe belekavarodni . . . az Asgard civilizáció fejlődése (űrkorszak, stb) akkor beleesett abba az időbe, amikor az ősök megérkeztek a Tejútba/ra? Én úgy értelmeztem, hogy ők - ha nem is annyira idősek, mint az alteranok - de hasonlóan koros nép. Persze, nem ebben a galaxisban laktak, de később megjelentek itt is. . . éppen ezért én a fejlett fajok szövetségét sem tudom hova tenni a furlingekkel, ha itt már dobálóznak a millió évekkel . . . Akkor az is csak egy kis epizód volt (az alteran történelemben), amikor kialakultak a szövetség fajai, és az asgardok relatíve vannak annyira fiatalok, hogy az egész történetük nagyjából a tejutas kaland elkezdése után kezdődjön? (Magyarul: akkoriban ők voltak a "nagyon fiatal" faj?)

    Atlantisnak nem szükséges több millió évesnek lenni . . . lehet aránylag új is, hiszen mi itt a Földön is építgetjük a civilizációkat pár ezer éves távon is . . . és persze ezzel együtt teljesen más az egész bolygón arculata, mint mondjuk a Római Birodalom idején volt. Lehet, hogy az ősök is / történelmileg / akár több ilyen korszakot is létrehozhattak, aztán csak annyi maradt meg belőlük, hogy "ősök" . . .

    (#2777) -=Libria=

    Ha a hajó ennyire fejlett, akkor szvsz nem tűnik nagy dolognak, hogy képes mondjuk reprodukálni egy erőforrást, felvenni azt időnként (pár ezer év :DDD ) valahonnan (akár a kapurendszeren keresztül, persze rövid távon), stb. . .

    szerk: de akkor meg fatal error, hiszen Atlantis a Föld elhagyásakor már létezett . . . lehet tényleg koros.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák