Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz vadászcsiga #119004 üzenetére

    Most így kisujjból nem rázok ki hirtelen ötletet soproni órásra, de holnap utána járok, hogy kihez érdemes betérni és megírom..
    Győrben van a Bálint órás, de hagy némi kívánni valót maga után a hozzáállása az órákhoz..
    A hírük legalább nagy. :)

    Megkérdezem holnap a Becsei Dani barátomat, mert ő biztos tud nekem mondani opciókat. Illetve pénteken úgyis találkozok vele és leinfózom. Bár akár őt is ajánlhatom az órának a felújítására is viszont ő Budapesten dolgozik. Vagy akár mi is el tudjuk vállalni, de pl számlap javítás miatt mi is Pestre mennénk vele..

    Szóval én is inkább azt ajánlom, hogy Budapesti órásra kéne rábízni. Összességében talán olcsóbb is mint egy vidéki aki mondjuk még küldözgeti Pestre ezért meg azért egy két alkatrészt.

    Most nézem a képeket az óráról.. A másodperc kerék csapja mintha le lenne törve.. Ott egy csapfúrás/pótlás is kelleni fog, de lehet, hogy ott van csak alig látszik. Viszont a számlapja nem is annyira vészes még.. Én azt mondom, hogy szerintem ahhoz nem éri meg hozzányúlni.. Mutatót lehet hozzá szerezni, csapot lehet pótolni, szerkezetet szépen fel lehet újítani, tokot csinosabbá lehet tenni. Üveget kell rá üvegtechnikussal csiszoltatni...
    Összességében szép órát ki lehet hozni belőle...
    Mindenesetre mindezek hibák és ami javításokat igényel az óra figyelembe véve, a műveletre a Danit tudom javasolni.. Zsoltnak az apukájának van sok alkatrésze zsebórákhoz és az ő hozzáállásuk az órákhoz példaértékű. Áronról nem is beszélve ugye.. :D

    Ha szükség van rá szívesen összehozom őket javítás céljából. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák