Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz ronin s8 #119018 üzenetére

    Ja, hogy Te már tovább is gondoltad a hozzászólásomban leírt véleményem és rátettél egy lapáttal, hogy biztos nekem csak a WDL-es órások az órások.. Aham.. Értem..

    Nem fikáztam én senkit... Volt egy véleményem konkrétan róluk amit még direkt ki sem fejtettem, mert még több alapot szolgáltattam volna az itt jelen levő "ragadjunk ki egy szövegből valamit és kössünk bele" cápáknak.. Tisztelet a kivételnek.

    Van egyébként olyan dolog amit, ha leírok nem köttök bele? Mert, ha igen akkor egy "használati utasítást" kérnék a topikhoz, hogy milyen szavakat vagy szóösszefüggéseket kerüljek el, ha nem akarom, hogy csámcsogjanak rajta az éppen unatkozó topikozók...
    Bár ami már feltűnt, hogy saját véleményt itt nem szabad alkotni... Enni kell egymás szavait és dicsérni egymást.. Akkor semmi gond nem lehet...

    "Valahogy az ottani csapaton kívül mások nem űznek ebből sportot..."
    What???
    Alapod is van ezekre a dolgokra? Mert nekem van alapom, hogy a Bálint órásról azt leírtam amit.. És hozzáteszem semmi rossz dolgot nem írtam róla..
    Az Orosz Gábornak meg megvan a stílusa ( néha nyers és bántó tud lenni, de aki ismeri az fel sem veszi tőle ezt. ), de nem véletlen.. Akkora tudása és tapasztalata van, hogy az itt jelen levők összesen nem érnek fel hozzá..

    "Sok jó szakember van máshol is, hidd el!"
    Ezzel az egy mondatoddal tudok egyet érteni..

    Szerk.:
    Részemről ezentúl nem fogok belemenni semmilyen beszélgetésbe vagy véleménynyilvánításba ebben a topikban..
    Ha szakmai kérdés van akkor esetleg meg lehet keresni privátban és válaszolok.. Talán még a topikot is figyelemmel kísérem..
    Na pá...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák