Új hozzászólás Aktív témák

  • alphaville

    aktív tag

    válasz #124745 üzenetére

    Az ember nèha unatkozik, ilyenkor szabad, feleslegessè vált gondolatokat kerget. A minap ebben az állapotban találtam magamra, majd túlfűtött fèrfiúi èrzelmektől vezèrelve, regisztráltam egy lèha, kevès textilt felvonultató
    hölgyeket tartalmazó oldalra. A sors ölèben ringatott, harmadik kattintásra rátaláltam álmaim arájának fènykèpère. Mit volt mit tenni, irány tovább a bemutatkozó írásra.
    Röviden annyit, arám a jámbor szerènysègnek a monogramját sem ismerte.Kèrte, mi több, követelte, hírdetèsère kizárólag többdiplomás mecènás jelentkezzen, a fillèreskedő, gyufát is rèszletre vásároló fèrfiak ne is írjanak, ők kocc a boxba!
    Igen, èreztem, megtaláltam a nagy Ő-t! Szemeim előtt túlzsúfolt lakodalmunk díszes szerpentinjei suhogtak, csókok, vakuk villogtak s tudva tudtam, a nászèjszaka megbokrosodott kèjlován viszem fel kedvesemet a művelhető csillagok közè. Nem halogattam tovább az írást, "tollat ragadtam". Rendkívül rövid levelemben kèt alappillèrre támaszkodva a diplomát ès a jómódot emeltem ki.
    "Szia!
    A többdiplomás Ifj.Pák Imre vagyok, fiammal itthon tologatjuk a Matchboxot Krisztus Pilátus előtt c. Munkácsy festmènyen. Ha lenne kedved egy toláshoz, írj! Csókol: Imre."

    Sajnos válasz mèg nem èrkezett...

Új hozzászólás Aktív témák