Új hozzászólás Aktív témák

  • fagyalllo

    őstag

    válasz ducati113 #130037 üzenetére

    Van hasonlóság az azonos technikát használó VW csoporttal, de különbség is bőven. Egy autó legalább két nagyságrenddel bonyolultabb és az egyen hajtáslánc szerepe is kisebb az összképet nézve, mint egy óránál.
    Számomra az nem rendes gyártó, aki nem képes saját kútfőből összerakni egy alap hárommutatós automata szerkezetet, legyen akármilyen nagy történelmi múlt mögötte és bármekkora marketinggel van is megtámogatva. Fokozottan igaz ez a sokszázezertől indulókra, ha nem képes (vagy nem akar, vagy nincs rászorulva, mert így is veszik) saját werket gyártani, akkor csak egy dizájner tokfaragó, nem óragyártó. Egy Certinatissothamiltonnak még talán elnézi az ember a polcról levett közös werket, fölötte... Ezért is nem értem a keményvonalas svájci rajongókat, akik nagyon jól tudják hogy csak egy szépen polírozott márkanevet vesznek egyen technikával és közben leszólják a japánokat.

    Ez persze az órabuzik egyik kedvenc témája, mindenki elmondhatja a saját álláspontját, de vitának nem lehet nevezni, mert embert még nem láttam, akit végül meggyőztek volna. Összeveszésre kiváló és a tájékozatlanok szemét is fel lehet nyitni :)

    Az én sorrendem: Tissot, Tag, Longines, 007, Omega, Rolex, MM :)

    rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

Új hozzászólás Aktív témák